אנחנו אחרי פורים ולפני פסח, מה שאומר שזה בדיוק הזמן הכי רלוונטי לדבר על צריכת סוכר. כמויות הסוכר שרובנו הכנסו לגוף עם כל משלוח מנות שקיבלנו או שגנבנו לילדים, פשוט לא אמיתיות. אבל בואו נודה על האמת, אנחנו לא באמת צריכים את פורים או את העוגיות הכשרות לפסח, כדי לצרוך סוכר ללא הכרה. הוא נמצא כמעט בכל דבר שאנחנו אוכלים ומסכן את הבריאות שלנו וכן, אפילו במזונות שלא תיארתם לעצמכם שיהיה בהם סוכר. הבעיה עם סוכר היא שככל שאוכלים ממנו יותר, רוצים עוד. אז מה עושים? איך שוברים את ההתמכרות הזאת ומתחילים לשמור על הבריאות? קבלו 10 טיפים להפחתת סוכר מהתפריט היומי שלכם בלי להתחרפן.
סוכר מעובד הוא רעל, כן רעל טעים אבל בהחלט מזיק ולא מועיל. חסרה מודעות בחברה על הסוכר אין מספיק חשיפה על הנושא, מעניין למה ?